Anunt concurs – Directia de patrimoniu istoric si turism cultural
19 decembrie 2017
Rezultat selectie dosare concurs 16-19 ianuarie 2018 – Directia de patrimoniu istoric si turism cultural
8 ianuarie 2018

Concert de colinde cu elevi de la școlile din oraș, pe scena Palatului Culturii „Teodor Costescu”

Sala Mare a Palatului Culturii „Teodor Costescu” din Drobeta-Turnu Severin a răsunat luni, timp de mai multe ore, de vocile colindătorilor, încununate de aplauzele spectatorilor veniți în număr mare la frumosul spectacol organizat cu prilejul sărbătorii Crăciunului.

Luni, 18 decembrie, într-o atmosferă de sărbătoare, la Palatul Culturii „Teodor Costescu” din Drobeta-Turnu Severin a avut loc o nouă ediție a Festivalulului de Colinde. Pe scenă au urcat grupurile de elevi de la toate școlile gimnaziale, care au prezentat un frumos program de colinde.

În mijlocul colindătorilor a fost prezent și primarul Marius Screciu, care i-a ascultat cu admirație și bucurie.

Elevii i-au încântat pe colegii lor, dar și pe profesorii prezenți, cu colinde tradiționale. Mulți dintre ei au dovedit un real talent artistic interpretativ, vocile lor smulgând ropote de aplauze din partea publicului prezent în sală. Fiecare grup de colindători a primit cadouri oferite de Primăria Drobeta-Turnu Severin, dar și diplome, ca răsplată a eforturilor interpretative depuse de elevi.

Copiii au fost extrem de încântați de întâlnirea cu magicianul Adi Olteanu, dar mai ales cu Moș Crăciun, care și-a făcut timp pentru o întâlnire cu aceștia.

 952 total views,  1 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *