Severinul Estival a continuat sâmbătă seară în centrul municipiului Drobeta Turnu Severin cu un concert susținut de trupa New Quartet din Serbia, a cărei solistă este însă talentata severineancă Andrada Crețu, finalistă la Vocea României, ediția 2017.

„Continuăm serile severinene de weekend în același ritm al distracției de bună calitate. Vă reamintesc că Severinul Estival este un concept inițiat de primarul Marius Screciu și pus în aplicare de noi, Palatul Culturii Teodor Costescu începând de anul trecut”, a spus Sorin Vidan, managerul Palatului Culturii „Teodor Costescu”.

Andrada Crețu, finalista lui Adrian Despot de la Vocea României, a interpretat atât melodii din repertoriul național și internațional, spre încântarea publicului.

„Mă bucur de fiecare dată când am ocazia să cânt aici, mai ales că Severinul este casa mea, este locul în care eu am crescut, locul unde m-am dezvoltat și le mulțumesc copiilor și părinților că sunt alături de mine și tuturor oamenilor care au venit și de data aceasta să ne asculte”, a spus Andrada Crețu.

 962 total views,  3 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *