A inceput a cincea editie a Festivalului Luminii organizat de Cercetasii Romaniei
26 mai 2018
Agenda incarcata la Palatul Culturii „Teodor Costescu”
5 iunie 2018

Concursul International de muzica usoara si populara „Cantecele Copiilor” a ajuns la a VII-a editie

 

Palatul Copiilor din Drobeta Turnu Severin organizează sâmbătă, 2 iunie, Concursul Internațional de muzică ușoară și populară „Cântecele Copiilor”.

„Peste 100 de participanți din ţară şi străinătate (Ucraina, Republica Moldova, Serbia, Bulgaria) se vor întrece anul acesta la competiție”, a spus  prof. Anișoara Văleanu de la Palatul Copiilor, coordonator concurs. Din România sunt prezenți la concurs copii din 13 județe.

Concursul a debutat la ora 10,00, competiția fiind găzduită de Palatul Culturii „Teodor Costescu”.

“Suntem gazda tradițională a acestui eveniment de amploare, <<Festivalul Internațional Cântecele Copiilor>>, ediția a VII-a. Ne bucurăm și suntem onorați să găzduim în sala mare de spectacol a teatrului acest eveniment de prestigiu, care reunește copii talentați din țară și de peste hotare. Este un moment pentru noi de mare importanță sufletească, dar și de o indiscutabilă valoare culturală”, a declarat Sorin Vidan, managerul Palatului Culturii „Teodor Costescu”.

Concursul Internațional de muzică ușoară și populară „Cântecele Copiilor”, ediția a VII-a, este organizat de Palatul Copiilor, cu sprijinul Primăriei Drobeta Turnu Severin și a Palatului Culturii „Teodor Costescu”.

 

 1,004 total views,  1 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *