S-a deschis Targul de Craciun
10 decembrie 2018
Bal de caritate „Magie si speranta”, organizat de Leo&Lions Drobeta Turnu Severin
15 decembrie 2018

Expozitie de fotografie „Voluntar Camena in fata si in spatele obiectivului”

 

Asociația de Turism Ecologic „Camena” a organizat o expoziție de fotografie cu tema „Voluntar Camena în fața și în spatele obiectivului”, în care sunt prezentate fotografii realizate în Cetatea Alba Carolina, în cadrul unui proiect „După 100 de ani”.

Vernisajul a avut loc luni, 10 decembrie, la ora 18,00, în sala „Grigore Cerchez” a Palatului Culturii „Teodor Costescu”, unde au participat voluntarii asociației, profesori, elevi și părinți.

Expoziția este completată cu fotografii realizate în cadrul proiectului „The Day After”, fotografii prin care voluntarii au reprodus anumite momente, evenimente și cadre din perioada interbelică: recrearea unor imagini, petrecerea timpului liber, aspecte din viața persoanelor din înalta societate, dar și momente din viața familiilor de țărani. Proiectul „The Day After” se desfășoară în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2018, fiind derulat de Asociația Octanus din Grecia în parteneriat cu Pramata&Thamata (Grecia), ComeUnaMarea (Italia), Nooruse Maja (Estonia), Lakatamia Municipality (Cipru) și Asociația de Turism Ecologic Camena (România). Proiectul urmărește evidențierea consecințelor primului conflict global care a dat o nouă formă identității geografice, ideologice și culturale a Europei și a condus la a doua mare conflagrație mondială.

 1,306 total views,  1 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.