„Severinul estival”, un proiect inițiat de Primăria Drobeta Turnu Severin împreună cu Palatul Culturii Teodor Costescu, s-a încheiat duminică seară cu un concert susținut de The Tango Orchestra.

Cinci muzicieni talentați, Cari Tibor – pian, Ilko Gradev – acordeon, Carmen Paulescu – vioară, Szabo J. Attila – violoncel, Adrian Munteanu – contrabas și invitata lor, actrița Sânziana Tarța de la Teatrul Național Cluj Napoca– voce, au încântat publicul severinean cu tangouri originale, semnate de talentatul compozitor Cári Tibor.

A fost o seară magică, de o deosebită virtuozitate muzicală, de încântare a sufletului pentru severinenii care iubesc muzica de calitate, dansul, momentele romantice.

Seara alături de acești artiști a fost una cât se poate de plăcută atât pentru public, cât și pentru membrii orchestrei.

Cum acest proiect s-a încheiat, echipa Palatului Culturii Teodor Costescu pregăteşte o stagiune cu totul specială pentru această toamnă, prin valoarea şi excelenţa premierelor care vor avea loc pe scena severineană.

21016170_1968298643392733_3413577388811102450_o

 1,152 total views,  1 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *