Căsătorii pentru o zi, de Dragobete, la Palatul Culturii „Teodor Costescu”
26 februarie 2018
Spectacol-recital de Ziua Internațională a Poeziei
22 martie 2018

Orchestra ”Lăutarii Mehedințiului” face repetiții pentru Zilele Severinului

În această perioadă, membrii ansamblului profesionist de muzică populară, ”Lăutarii Mehedințiului” fac repetiții pentru spectacolul pe care îl vor susține în data de 20 aprilie, cu ocazia Zilelor Severinului. Va fi o seară mehedințeană, pe scenă evoluând Niculina Stoican, Petrică Mîțu Stoian, Olguța Berbec și mulți alți interpreți mehedințeni valoroși.

Joi, 15 martie, primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin, Marius Screciu, a participat la audiții și a ținut să le spună un cuvânt de încurajare.

”Ansamblul profesionist de muzică populară ”Lăutarii Mehedințiului”este un proiect cultural de suflet, un proiect cultural în care cred și un proiect cultural benefic pentru municipiul nostru, pentru județ și să sperăm că și unul național.Pretențiile de la această formație sunt mari, sperăm să ne reprezinte cu seriozitate și cu cinste, acolo unde o să fie invitați. Va fi primul lor examen serios cu public în noua postură, au mai cântat între timp la spectacole mai mici, dar la Zilele orașului vor fi zeci de mii de severineni. Eu sunt convins că vor face față, le urez succes tuturor, domnului Nucu Drăghia și am încredere că vor deveni o formație valoroasă pentru mehedințeni”.

De la începutul acestui an, Palatul Culturii ”Teodor Costescu” are în componența sa un ansamblul profesionist de muzică populară, ”Lăutarii Mehedințiului”, sub bagheta maestrului Nicolae Drăghia.

 1,034 total views,  1 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *