Orchestra ”Lăutarii Mehedințiului” face repetiții pentru Zilele Severinului
16 martie 2018
Concert de muzică religioasă
11 aprilie 2018

Spectacol-recital de Ziua Internațională a Poeziei

În data de 21 martie se sărbătorește Ziua Internațională a Poeziei, eveniment marcat și la Palatul Culturii „Teodor Costescu”. Astfel, Compania teatrală „Atmosphere” a pregătit un spectacol-recital „Cântec de dragoste”, în regia Lucreției Epuran.

S-au recitat poezii, iar elevii ai Liceului de Artă „I.Șt. Paulian” din Drobeta-Turnu Severin au încântat audiența, dovedind măiestrie, talent și imaginație.

„Avem un program de muzică clasică, avem instrumente de vioară, clarinet, flaut și chitară. Ne face plăcere să fim prezenți, am colaborat de multe ori cu Teatrul și ne bucurăm să venim de fiecare dată când suntem invitați”, a spus Ana Badea, profesor de canto.

„Mă bucur că suntem prezenți, muzica cu poezia întotdeauna se îmbină perfect și cu această ocazie am socotit că este foarte nimerit să fie prezent și elevul meu Vlad Alexandru, la chitară clasică, elev care este în pregătire pentru olimpiada națională de interpretare instrumentală”, a spus, la rândul rău profesorul Victor Roșu.

La eveniment a fost prezentă și talentata pictoriță Larisa Mindoiu cu lucrări de pictură pe lemn.

„La invitația organizatorilor și a Palatului Culturii „Teodor Costescu” am venit cu mare drag la acest eveniment cu 40 de lucrări de pictură pe lemn, care se încdrează foarte frumos în ambientul de aici”, a precizat Larisa Mindoiu.

„Pentru noi este o bucurie să sărbătorim Ziua Poeziei și Francofoniei și este un prilej binevenit să ne exprimăm felul admirabil în care cooperăm cu Compania de teatru „Atmosphere”, dar și cu Liceul de Artă I.Șt. Paulian”, a declarat Sorin Vidan, managerul Palatului Culturii „Teodor Costescu”.

Spectacolul a fost moderat de Daciela Rotaru-Mîțu și găzduit de Clubul Artelor al Palatului Culturii „Teodor Costescu”.

 917 total views,  1 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *