Festivitate de absolvire a Colegiului National Economic ”Theodor Costescu”
21 mai 2018
A inceput a cincea editie a Festivalului Luminii organizat de Cercetasii Romaniei
26 mai 2018

Emotii si lacrimi la absolvire pentru elevii clasei a XII-a A de la Colegiul National Traian

 Zi festivă și încărcată de emoții astăzi pentru absolvenţii clasei a XII-a A de la Colegiul Naţional “Traian”. Elevii și-au luat rămas bun de la cei care le-au călăuzit pașii timp de patru ani, profesorii lor în cadrul festivității, care s-a desfășurat în sala mare a Palatului Culturii “Teodor Costescu”.

Colectivul clasei a XII-a A, coordonat de diriginte – prof. dr. Nicolae Prună, a organizat cu minuţiozitate festivitatea de absolvire a liceului, la care au fost prezenţi şi membrii familiilor elevilor absolvenţi.

Reputatul profesor de istorie Nicolae Prună a reamintit elevilor valorile morale importante de urmat în viaţă şi le-a urat mult succes la examenul naţional de Bac.

“Suntem la un moment festiv, este vorba despre absolvirea clasei a XII-a A de la Colegiul Naţional <<Traian>>. Am ales ca această festivitate să se desfăşoare în sala Palatului Culturii <<Teodor Costescu>> deoarece această instituţie este o parte a Colegiului Naţional Traian. Trebuie să ne amintim că în urmă cu aproape 100 de ani, la Liceul Traian se năştea ideea de a se înfiinţa Teatrul în oraşul nostru, iar această idee a devenit realizabilă după primul război mondial şi în perioada interbelică directorul Liceului Traian făcea parte din Consiliul de Conducere al acestei instituţii. Este pentru al doilea an consecutiv când reuşim să organizăm acest moment festiv şi le mulţumesc elevilor pentru că au reuşit să se mobilizeze şi să prezinte un moment extraordinar. Ei vor rămâne cu acest moment în amintire şi peste ani îşi vor aduce aminte că la finalul clasei a XII-a au avut acest eveniment în sala Palatului Culturii <<Teodor Costescu>>”, a spus prof. dr. Nicolae Prună.

Festivitatea a fost completată de emoţia părinţilor prezenţi, care au trăit acest moment unic alături de copii.

 1,189 total views,  2 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *