Au început serile de film în Grădina de Vară „Geo Saizescu” a Palatului Culturii „Teodor Costescu”, publicul cinefil putând urmări vineri seară „Operațiunea Monstrul”, un film românesc din 1976, regizat de Manole Marcus, după scenariul lui Titus Popovici. A fost o întâlnire cu mari actorii români Toma Caragiu, Octavian Cotescu și Marin Moraru.

“Și în această vară Palatul Culturii <<Teodor Costescu>> oferă severinenilor și nu numai severinenilor seri de film în Grădina de Vară. În această seară (n.r. 3 august) avem o comedie clasică de foarte bună calitate <<Operațiunea Monstrul>>, o comedie care a plăcut unor întregi generații de cinefili și suntem convinși că și celor tineri o să le placă pentru că sunt actori de prim rang ai scenei și filmului românesc. În serile următoare vom oferi iarăși comedii, au acest parfum estival, relaxant și sperăm noi că serile severinenilor vor fi mult mai plăcute și mai răcoroase și prin acest program de filme oferite în grădina-cinematograf <<Geo Saizescu>> a Palatului Culturii <<Teodor Costescu>>”, a spus Sorin Vidan, managerul Palatului Culturii „Teodor Costescu”.

Sâmbătă, 4 august, va rula în Grădina de Vară, de la orele 22,00, o altă comedie românească, Astă seară dansăm în familie, un film regizat de Geo Saizescu, unde rolurile principale sunt interpretate de actorii Dem Rădulescu, Sebastian Papaiani, Vasilica Tastaman, Ioana Bulcă, Stela Popescu, Draga Olteanu Matei, Mariella Petrescu și Violeta Andrei.

 1,003 total views,  1 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *