Seara de film romanesc in Gradina de Vara
4 august 2018
Expozitii interactive pentru copii
10 august 2018

Turisti straini in vizita la Palatul Culturii „Teodor Costescu”

 

Palatul Culturii „Teodor Costescu” a primit marți după-amiază vizita unui grup de 117 turiști germani. Aceștia călătoresc pe Dunăre cu „Princesse Provence”, un vas de croazieră de patru stele. La întoarcere din Delta Dunării spre punctul final al călătoriei, orașul Passau (Germania), vaporul a făcut o escală la Drobeta Turnu Severin, unde turiștii au ținut să viziteze Palatul Culturii „Teodor Costescu”.

Cetățenii germani au făcut un mic tur prin clădirea teatrului, au aflat detalii despre ctitorii acestui edificiu emblematic al orașului nostru, dar și despre faptul că a fost reabilitat recent cu fonduri europene.

„Eu vin de foarte multă vreme la Drobeta Turnu Severin și fără să exagerez și fără a face complimente gratuite a fost cea mai frumoasă experiență pe care am trăit-o în orașul acesta. Am peste 20 de ani de turism în spate și la Severin veneam, ca să zic așa cu inima în două, dar am senzația acum că trăiesc aici cea mai bună perioadă din 1990 încoace din punct de vedere turistic”, a declarat la finalul vizitei în Palatul Culturii „Teodor Costescu” ghidul unei agenții de turism din Sibiu, care a însoțit grupul de turiști germani.

De aici, vizitatorii au plecat spre Castelul Artelor și Cetatea Medievală a Severinului.

 

 902 total views,  2 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *